Brotherhood’u az önce bitirmiş biri olarak ben de diğer insanlar gibi bu oyun burda bitmez dedim. İlk Ac’den sonra bu oyun 3 oyunluk seri olacak denmişti ama öyle olmadı.

Bu hafta da bir haber çıktı yeni oyuna dair. İki tane videosu düştü önce. Aşşadan izlersiniz onları da hepsinden güzeli elimizde 2 adet sikrinşatımız var:

İlki: Ezio ve Altair sırt sırta. Bu ikisi nasıl bağlanır, Ezio’nun yaşlanmış hali midir o (Ezio takriben 50ye yakın bi yaşta olacak sanırım) ya da ordaki Osmanlı asasini (böyle de bi teori var ortada) mi bilemiyoruz. Ortada çok soru çok teori var. Beklemedeyiz. 2011 Ekimde çıkacağı rivayet ediliyor oyunun. Yine Ubisoft süper bi taktikle PC’ye 6 ay sora çıkaracağı için sabrımı muhafaza ediyorum ben.

İkincisi: Ezio bildiin İstanbul’da. Arkada görünen caminin Ayasofya olduğunda büyük ölçüde mutabık olundu. Tırmandığı yer çözülemedi tam olarak henüz. Ayrıca hidden blade’in ucundaki kancaya da dikkat. Oyunda yeni bir silahımızın olacağının habercisi. Revelations kesinlikle Brotherhood’un üstüne bişiler koyarak olayı daha ileriye götürecek.

Şu bi:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HSmRhNbmtWM[/youtube]

Şu iki:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G-Tgyy1EMPg[/youtube]